Aurinko – Maa – Restec

Kaikki elämä ihmisten näkökulmasta saa alkunsa auringosta. Ilman sen tuottamaa energiaa maapallo olisi kylmä kivimöhkäle ja meidänkin olisi kovin vaikea palvella asiakkaitamme.  Restecillä olemme halunneet valjastaa käyttöön paitsi Auringon myös Maan tuottamaa energiaa. Nämä taivaankappaleet, kun tuottaisivat sitä joka tapauksessa, halusimme tai emme. Miksi emme siis käyttäisi tätä huokeaa ja ympäristöystävällistä energiaa. Säästämmepä siinä sivussa vähän sähkölaskussakin. Päätös on siis helppo!

Aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit ovat olleet kannattava investointi. Niiden avulla sähkölaskumme on pienentynyt ja samalla merkittävä osuus käyttämästämme sähköstä on varmasti tuotettu paitsi uusiutuvilla energian lähteillä myös poikkeuksellisen lähellä meitä. Energiaa ei paljon sen lähempänä voi tuottaa, kuin meidän varastohallien katoilla ja seinillä. Aurinkopaneeliemme huipputeho on noin 50kW.

Maalämpö

Maan kuoresta nouseva lämpö on myös haluttu hyödyntää meillä. Tätä varten olemme ottaneet käyttöön maalämmitysjärjestelmän. Hyödyntämällä maan uusiutuvaa lämpöenergiaa olemme voineet vähentää lämmityskustannuksiamme ja samalla pienentää hiilijalanjälkeämme. Maalämpö tarjoaa tasaisen ja kestävän lämmönlähteen ympäri vuoden, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun yrityksellemme. Maalämpöjärjestelmämme teho on 55kW. Sillä lämpenee niin isot hallit kuin toimistotilat.

Yhteenveto

Yrityksemme sitoutuminen energiatehokkuuteen aurinkopaneeleilla ja maalämmöllä on ollut menestyksekäs askel kohti kestävämpää tulevaisuutta. Nämä investoinnit eivät ainoastaan vähennä ympäristövaikutuksiamme, vaan myös parantavat taloudellista kestävyyttämme pitkällä aikavälillä. Jatkamme pyrkimyksiämme löytää uusia tapoja vähentää energiankulutustamme ja lisätä uusiutuvien energialähteiden käyttöä, sillä uskomme vahvasti, että vastuullinen liiketoiminta on avain menestykseen tulevaisuudessa.

Suurkeittiölaitteiden varaosat ja laitteet
myynti · varaosat · huolto

Ota yhteyttä