Tilaus ja sopimusehdot

Restec Finland Oy

YLEISET MYYNTI- JA TAKUUEHDOT
Nämä ehdot ovat voimassa kaikille toimituksille, ellei kirjallisesti toisin sovita

MYYNTIEHDOT

Toimitusehdot:

Antamamme hinnat ovat arvonlisäverottomia nettohintoja vapaasti varastostamme Kotkassa. Lähetys- ja postikulut sekä pakkauskulut maksaa tavaran tilaaja. Tilauksen kulut veloitetaan laskulla tilauksen yhteydessä. Pakkausmaksu (0,5% tavaran verottomasta nettoarvosta) veloitetaan laskun yhteydessä. Kuljetuksessa tavaran vahingoittuminen tai katoaminen ei ilman erillistä sopimusta oikeuta ostajaa kieltäytymästä tavaran vastaanottamisesta tai laskun maksamisesta. Restec Finland Oy ei vastaa tavaran virheellisyydestä tai muusta syystä aiheutuneesta välillisestä vahingosta.

Muutokset:

Restec Finland Oy pidättää itselleen oikeuden hintamuutoksiin etukäteen ilmoittamatta, mikäli esim. valuuttakurssit, hankintahinnat tai lakisääteiset maksut muuttuvat. Restec Finland Oy voi tehdä muutoksia tuotteisiinsa.

Hinnasto, esitteet, ohjeet ja luettelot:

Edellä mainituissa olevat tiedot, sekä suullinen neuvonta on tarkoitettu vain opastukseksi. Restec Finland Oy ei vastaa niissä mahdollisesti esiintyvistä virheistä. Tilaaja on vastuussa tavaran sopivuudesta aina.

Lähetyksen vastaanotto:

Vastaanottajan on tarkistettava pakkaus ja merkittävä rahtikirjaan mahdollinen vaurio ja otettava kuljettajalta kuittaus. Vauriosta on tehtävä kirjallinen reklamaatio rahtiyhtiölle välittömästi, piilovaurioista 5 päivän kuluessa.

Maksuehdot:

Normaali maksuehto on tavaratoimituksissa 14 vuorokautta netto. Huomioitavaa on, että uusille asiakkaille ensimmäinen toimitus luovutetaan jälkivaatimuksella, ellei toisin sovita.

Muistutukset:

Muistutukset on tehtävä kahdeksan (8) vuorokauden kuluessa toimituksesta.

Palautukset:

Palautukset hyväksytään vain, jos niistä on sovittu etukäteen. Tavara pakkauksineen tulee olla virheetön ja se on palautettava Restec Finland Oy:lle rahtivapaasti. Mikäli palautus ei ole aiheutunut myyjän virheestä, sen arvosta vähennetään 20% hyvityksen yhteydessä kustannusten peittämiseksi. Palautukseen tulee merkitä laskun tai lähetysluettelon numero, päiväys sekä henkilö jonka kanssa palautuksesta on sovittu. Emme lunasta jälkivaatimuksella lähetettyjä palautuksia.

Omistusoikeus:

Tavara on Restec Finland Oy:n omaisuutta siihen asti, kun se on kokonaan maksettu.

Muuta:

Muilta osin sovelletaan Suomen Teknisen Kauppaliiton yleisiä myyntiehtoja

TAKUUEHDOT

Myydylle ja kokonaan maksetulle tavaralle on voimassa takuuehdot. Myydyille varaosille annetaan myyntipäivästä lukien yhden (1) kuukauden takuu. Pesuainepumppujen takuu on kolme (3) kuukautta. Sama varaosa korvataan yhden kerran. Takuukulu ei saa koskaan ylittää Restec Finland Oy:lle maksettua alkuperäisen varaosan hintaa.

Laitteilla on yhden (1) vuoden varaosatakuu. Takuu ei sisällä työveloitusta. Viallinen osa vaihdetaan uuteen, palautusta vastaan. Palautuksissa tulee esittää alkuperäinen lasku tai lähete kopio. Takuu ei korvaa saavuttamattomia voittoja, eikä välillisiä kuluja. Takuukorvauksen maksimikulut eivät saa koskaan ylittää tavaran todellista myyntihintaa. Takuuehto ei sisällä työ- ja matkaveloituksia. Mahdollisesti korvataan vain varaosa esim. pumppu tai laite.

Takuusta vastaa viime kädessä artikkelin maahantuoja tai valmistaja. Takuu ei vastaa saavuttamattomia voittoja, tuotantotappioita tai muita välillisiä kustannuksia. Takuu edellyttää, että asennuksessa on noudatettu voimassa olevia ohjeita ja määräyksiä. Takuu ei koske vikaa tai rikkoutumista, jonka on aiheuttanut:

– virheellinen asennus, hoito, käsittely tai muuten epänormaalit käyttöolosuhteet
– liian suuret jännitevaihtelut tai ylikuormitettu käyttö
– ukkosen aiheuttamat vahingot
– jäähdytyskompressorissa käytetty sopimaton kylmäaine
– laitteen alkuperäisen käyttötarkoituksen muuttaminen

Takuun ehtona on, että esitetään lähetyslista tai lasku. Tavara on aina toimitettava nähtäväksi myyjälle, ellei toisin sovita, sekä on aina kerrottava vian laatu ja käyttäjän yhteystiedot. Kun asiakas haluaa uuden tuotteen viallisen tilalle, toimitus laskutetaan täysimääräisenä ja hyvitys tehdään, kun on todettu viallisen tuotteen olevan takuukorvauksen alainen. Hyvitetty osa on myyjän omaisuutta.

OUTLET-TUOTTEET

Outlet tuotteet ovat yksittäiskappaleita, asiakaspalautuksia, varastopoistoja, vanhentuneita malleja ja usein ilman alkuperäispakkausta. Outlet tuotteet ovat toimintakuntoisia. Outlet tuotteilla ei ole voimassa olevaa tehdastakuuta. Outlet tuotteilla ei ole palautusoikeutta.