Ammattikeittiölaitteet

1nox Baltic -kylmävetolaatikostot pitävät niin juomat kuin ruokien raaka-aineet kylmänä. Laadukkaat materiaaliratkaisut takaavat paitsi tuotteiden kestävyyden, myös sen, että hygieniasta on helpompaa pitää huolta. Kylmävetolaatikostoja on moneen eri lähtöön ja kokoon ja onkin tärkeää, että valitset oikeanlaisen juuri sinun käyttötarpeitasi varten.

Baarimestarin työpöydät

Baarimestarin työpöytä on tilaihme, jonka vetolaatikostoon mahtuu kylmiä juomia pulloissa ja kylmässä pidettäviä drinkkien raaka-aineita. Myös pullo- ja jääpala-altaat ovat keskeinen osa baarimestarin työpöytää. Vähennä turhaa edestakaisin kävelyä organisoimalla päätuotteet yhteen paikkaan.

Grillivetolaatikostot

Rasvakeitin lienee jokaisen grillin kiistaton kuningas ja sen käyttö tehostuu huomattavasti, kun sen istuttaa oikein mitoitetun grillivetolaatikoston päälle. Ranskalaiset ja muut esivalmistellut tuotteet ovat näin läheltä annosteltavissa suoraan rasvakeittimeen.

Kylmäkön työpöydät

Niin kuin muutkin ravintolan ja keittiön ammattilaiset on kylmäkkö erikoistunut omaan osa-alueeseensa. Hän tarvitsee juuri omanlaisensa työtason ja sen alla olevassa vetolaatikostossa sijaitsevat raaka-aineet. Siksi meiltä löytyy kylmäkön työpöytä.

Elintarvikevetolaatikostot

GN-mitoitetut elintarvikevetolaatikostot soveltuvat tuotteiden lyhytaikaiseen säilytykseen. Suurkeittiöissä ja ravintolakeittiöissä on usein tarve saada erilaisia raaka-aine komponentteja valmiiksi esivalmisteltuna.

Pizzatyöpöydät

Toiset sanovat, että kauneimmillaan pizza on silloin kun sen päällä on vain tomaattia, mozzarellaa ja neitsytoliiviöljyä. Joku taas kaipaa tuhdimpaa annosta salamin, tonnikalan ja aurajuuston siivittämänä. Kun pizzan täytteet on oikein sijoiteltu pizzatyöpöydän kylmävetolaatikostoon, on pizzan tekeminen paitsi helppoa myös nopeaa.

Inox Baltic kylmävetolaatikostot ja paljon muutakin löydät verkkokaupastamme

Tehosta työntekoa unohtamatta hygieniaa

Ravintolan yleistyökalu

Kylmävetolaatikostossa on mahdollista säilyttää vaikkapa erilaisia pullotettuja juomia juuri sinun tarpeidesi mukaan. Kylmävetolaatikostoon mahtuvat mukavasti myös valmiiksi esikäsitellyt raaka-aineet. Näin ainesosat pysyvät tuoreina ja ovat helposti saatavilla. Käyttötarpeesta riippuen kylmävetolaatikostot voivat olla integroituna työpöytään tai muuhun käyttötasoon. Kun rasvakeitin on grillivetolaatikoston päällä, ei ranskalaisia tarvitse hakea kaukaa.

Muokkaa tarpeisiisi

Toimittajamme Inox Baltic valmistaa laadukkaita tuotteitaan ruostumattomasta teräksestä myös erikoistilauksiin. Onko mielessä kenties pidempi baarimestarin työpöytä kuin meillä on valikoimassa? Ei hätää, sen valmistaminen varmasti onnistuu. Tai haluatko kenties jääpala-altaan toiselle puolen pöytää? Sekin on tilauksen yhteydessä mahdollista sopia. 

Huolehdi hygieniasta

Kylmävetolaatikostot on valmistettu korkealaatuisesta AISI 304 ruostumattomasta teräksestä. Ruostumaton teräs on helppo pitää puhtaana siihen soveltuvilla puhdistusvälineillä. Se on myös erittäin kulutuskestävää. Hygieniasta on tärkeää pitää huolta asiakkaiden terveyden ja turvallisuuden kannalta. Lisäksi puhdas työskentely-ympäristö takaa sen, että valmistettavien ja myytävien tuotteiden maku ja laatu pysyy hyvänä. Siisti työympäristö luo ammattimaisen kuvan, jota asiakkaatkin osaavat arvostaa.

Suurkeittiölaitteiden varaosat ja laitteet
myynti · varaosat · huolto

Ota yhteyttä